Ποιοι είμαστε

alterview

H Alter View ασχολείται με την παροχή συμβουλευτικών υπηρεσιών τουρισμού, προσφέροντας πρωτοποριακές – εναλλακτικές προτάσεις για τις υπηρεσίες και τα προϊόντα σας και δεσμευόμαστε για την επιτυχία τους.

 Η φιλοσοφία της εταιρείας μας στηρίζεται στις συνέργειες μεταξύ πολλών κλάδων της οικονομίας, θεωρώντας ότι ο στρατηγικός σχεδιασμός είναι η βασική αρχή για κάθε επιτυχία.

Οι επιστημονικές γνώσεις και η εμπειρία των συνεργατών μας στον τομέα τους, εξασφαλίζουν το καλύτερο δυνατό πακέτο υπηρεσιών για επιχειρήσεις και Δημόσιους φορείς. 

Διαθέτουμε καταξιωμένους συνεργάτες στην Ελλάδα και στο εξωτερικό, οι οποίοι συνέχεια αναπτύσσουν το γνωστικό τους αντικείμενο και παρακολουθούν την αγορά και τις τάσεις της, έτσι ώστε να μπορούν να προσφέρουν άριστες και καινοτόμες υπηρεσίες.

Στόχος μας είναι οι προσφερόμενες υπηρεσίες να ικανοποιούν τις ανάγκες και προσδοκίες του κάθε πελάτη ξεχωριστά

Μιχάλης Τζανάκης

ΥΠΕΥΘΥΝΟΣ ΟΠΤ/ΚΩΝ ΜΕΣΩΝ

Σπουδές – γνώσεις

 • Τελειόφοιτος της Ανωτέρας σχολής ΤV & CINEMA Παπαντωνοπούλου.
 • Σεμινάρια τουριστικού marketing και ΜΚΔ από Πανεπιστήμιο Αθηνών
Περισσότερα +

Δημήτρης Κομένι

ΥΠΕΥΘΥΝΟΣ Τουριστικής Ανάπτυξης

Σπουδές – Γνώσεις

 • Φοιτά στο Μεταπτυχιακό Τμήμα Οικονονομικής και Περιφερειακής Ανάπτυξης (MSc Εφηρμοσμένα Οικονομικά και Διοίκηση) στο Πάντειον Πανεπιστήμιο Κοινωνικών και Πολιτικών Επιστημών
 • Αριστούχος απόφοιτος της σχολής Διοίκησης Τουρισμού του Πανεπιστημίου Δυτικής Αττικής.
 • Περισσότερα +

Επαγγελματική Δραστηριότητα

 • Υπεύθυνος  επιχείρησης στον χώρο της εστίασης.
 • Περιφέρεια Αττικής Διεύθυνση Τουρισμού (Πρακτική Άσκηση): Τμήμα Σχεδιασμού & Ανάπτυξης και Τμήμα Τουριστικής Προβολής έως το 2019.
 • Κατάθεση Προτάσεων – Ερευνητής σε θέματα τα όποια σχετίζονται με τον  Τουρισμό: Τουριστική Ανάπτυξη – Τουριστικό Μάνατζμεντ – Τουριστικό Μάρκετινγκ.

Ψηφιακές Δεξιότητες

 • Προγράμματα Διαχείρισης Ξενοδοχείου
 • Διεθνή Συστήματα Κρατήσεων: Galileo
 • Ενσωματωμένο λογισμικό εφαρμογών για την Τουριστική Βιομηχανία: Metabyte

Τάκης Μπαρδάκος

Σκηνοθετης

Σπούδασε κινηματογράφο στην σχολή Λυκούργου Σταυράκου. Εργάστηκε σε κινηματογραφικές και τηλεοπτικές παραγωγές σαν Δ/ντης Φωτογραφίας, για πάνω από 25 χρόνια. Είναι ο ιδρυτής του σωματείου ντοκιμαντέρ «SquareFilms» και από το 2010 αναλαμβάνει την παραγωγή και σκηνοθεσία κινηματογραφικών δοκίμων & ντοκιμαντέρ, διαφημιστικών σποτ.

Περισσότερα +

Ελένη Οικονόμου

Managing Director and Founder of Soul2Sole Dance Academy

Διαθέτει ακαδημαϊκές σπουδές στον τομέας της Πληροφορικής σε προπτυχιακό επίπεδο (Ελλάδα) και της διοίκησης μονάδων υγείας σε μεταπτυχιακό επίπεδο (Ηνωμένο Βασίλειο). Η εμπειρία της στον τομέα της εκπαίδευσης, υγείας και πληροφορικής, της έδωσαν τα κατάλληλα εφόδια για να μπορέσει να είναι πρωτοπόρος και καινοτόμος σε όλες τις δραστηριότητες.
Περισσότερα +

Η Alter View είναι επίσημο μέλος του επιμελητηρίου Ελληνό-Κινέζικης Οικονομικής Συνεργασίας. Η έναρξη αυτής της  συνεργασίας έχει ως κύριο στόχο να επικεντρώσει τις δυνάμεις της σε ενδιαφέροντα project και δράσεις στην Ελλάδα
και το εξωτερικό με έμφαση στην Κινέζικη αγορά.
Σημαντικό ενδιαφέρον για την επιχείρηση μας παρουσιάζει η Ελληνοκινέζικη επιχειρηματική δραστηριότητα
που θα μπορούμε να αποφέρει σημαντικά οικονομικά κέρδη και πολιτιστική συνεργασία εκατέρωθεν.